dating-met-chantalle-in-amsterdam

Dating met Chantalle in Amsterdam

Ik ben Frank, een goed uitziende en veel belovende jonge heer van 23 jaar. De bovenstaande zin staat op mijn dating profiel. Ik heb mezelf voor de lol op een datingsite in regio Amsterdam geregistreerd, omdat ik van vrienden heel wat positieve geluiden hoor. Dat wil je als jonge heer natuurlijk ook proberen. Wie weet levert het wat op. Ik ben als jongeman heel positief ingesteld. Wat ik voor mezelf niet wil, zal ik met een ander ook niet doen, dus had ik mezelf al voorgenomen dat als het daten met een meisje via de site succesvol zou worden, zou ik er wel heel serieus mee omgaan. Ik heb op dit moment geen vriendin, maar het verlangen om nu een vaste relatie op te bouwen wordt steeds groter. Studeren, sporten en musiceren zijn mijn hobbies, dus in het dagelijks leven houd ik me ook echt met deze drie dingen bezig naast eten, baden en slapen.

Na twee weken geregistreerd te zijn op de datingsite, kwam ik in contact met een jonge dame van mijn leeftijd, die ook pas een profiel op de datingsite heeft aangemaakt. Haar profiel foto sprak me heel erg aan. Wat heeft ze leuke ogen en mooi haar dacht ik. Zal ik de moed bij elkaar rapen om haar te contacten? Frank dacht er nog een paar dagen over na. Na de derde dag besloot hij toch de vrijheid te nemen om haar een berichtje te sturen. Nee heb je, maar ja kan je krijgen toch. Hij ging op een beleefde manier een gesprek aan met de jongedame. Ze reageerde positief hierop. Ze stelden zich aan elkaar voor alvorens ze het gesprek vervolgde. Behalve dat ze op de foto er prachtig uit zag, had ze ook nog een mooie naam. Der naam was Chantalle. De conversaties tussen Frank en Chantalle waren ondanks ze elkaar niet kennen heel leuk. Zolang ze chat momenten hadden vrolijkte Frank zijn gezicht. Hoe zou het zijn als ik met deze jonge vrouw een relatie aan ga. Je denkt veels te ver Frank, zei ik tegen mezelf in de spiegel. Laat de band zijn beloop hebben. Wordt eerst vrienden van elkaar en neem de tijd om elkaar beter te leren kennen wist hij zich zelf moed in te spreken.

 

frank-en-chantalle-plannen-een-date-in-amsterdam

Frank en Chantalle plannen een date in Amsterdam

Ondanks hij bewust gekozen had voor een datingsite binnen zijn regio, was hij toch benieuwd als ze ook echt in Amsterdam woonde, want de afstand zou bij het daten een rol kunnen spelen. Na een maand leuke gesprekken via de chat gevoerd te hebben, zou hij haar graag voor een date willen uitnodigen. Alvorens hij dat deed vroeg hij voor de zekerheid toch waar ze woont. Ik mag mij gelukkig prijzen, omdat ze ook echt in Amsterdam woont. Zal ze met me op een date willen? Hij besloot haar uit te nodigen voor een date in Amsterdam. Gelukkig was haar reactie boven verwachting. Heel erg enthousiast keken ze beide uit naar de ontmoetingsdag. Toen Frank haar zag, leek ze zelf mooier dan haar mooie profiel foto. Dit was de eerste bijzondere date die hij ooit in Amsterdam heeft gehad. Zachtjes droomde hij van een mooie toekomst met Chantalle. Ze is een pracht van een vrouw waarmee ik mijn toekomst wil delen