Ik ben zijn buitenvrouw in Hengelo

Ik ben Joanna en ben 33 jaar oud. Mijn vriend heet Steven en hij is 47 jaar oud. Velen zullen mij uitschelden, maar ja, ik ben een gemene buitenvrouw en ja ik moest niet aan deze relatie beginnen. Ik weet dat allemaal en jullie hebben 100% gelijk.

Daarom doe ik mijn verhaal als waarschuwing voor vrouwen. Het lijkt alsof die man van je houdt en dat je alles voor hem bent, maar als het erop neer komt kiest hij altijd voor zijn vrouw.

Ook ik wist dat Steven zijn vrouw nooit voor mij zou laten. Maar de manier waarop Steven mij al 4 jaren behandeld is alsof ik zijn vrouw ben. Mij ontbreekt niets. Jullie zullen mij materialistisch noemen want inderdaad, hij geeft mij veel. Maar laten we eerlijk zijn. Als ik bijna altijd alleen moet slapen dan moet er wel wat tegenover staan. Toch? Geld en spullen. Het is iets waar ik zelf voor heb gekozen.

Het is ook weer niet zo dat hij mij betaalt voor mijn diensten. Hij is gewoon een type man die ervan houdt om vrouwen te verwennen. En ik hou van verwennerij en goed ook. En zoals ik al eerder zei: hij behandelt mij heel goed. Ook emotioneel. We kunnen uren lang praten over bepaalde onderwerpen. Hij is een man op niveau. Door al deze voordelen kan ik leven met de nadelen. Maar naarmate ik ouder word worden die voordelen minder belangrijk. Ik merk dat ik van hem hou en hem niet meer wil delen met zijn vrouw.

 

Daarom heb ik Steven gevraagd of hij elke dag met mij wilt doorbrengen en minder met zijn vrouw. Jullie snappen al wat het antwoord is geweest. Nee!! Ja, ook nog met uitroeptekens. Hoe durf ik hem dat te vragen? We zijn het afgelopen jaar zoveel bij elkaar geweest dat ik mij illusies ben gaan maken. Maar nee hoor lieve mensen. Ik ben zijn buitenvrouw en ik heb geen rechten. Zelfs niet na 4 jaar? Nee!

Ik ben niet beledigd, maar wel een beetje geschrokken. Hij is zo open met mij. We praten wel niet over zijn thuis situatie maar ik ga ervan uit dat zijn vrouw op de hoogte is van onze relatie. Waar is je man anders als hij in het weekend niet thuis slaapt?

Dus dat doet hij bijvoorbeeld wel. Hij slaapt hier bij mij. Nee correctie, ik woon in een huis van hem en hij is ieder weekend hier. Dus ze zal het wel weten. Daarom geloof ik ook niet dat zijn vrouw echt van hem houdt, dus kan hij haar beter laten en volledig voor mij kiezen. Ik zou dit als vrouw niet toelaten. Dan doe je als vrouw iets verkeerd!!

Mij rest nu om na te denken over mijn leven. Hoelang wil en kan ik dit nog volhouden? Kinderen hoef ik niet meer, maar het zou toch fijn zijn om een man voor mijzelf te hebben. Steve zegt dat hij mij nooit zal laten gaan, omdat ik weet hoe ik het hem moet geven.

Zoals mij zijn er zoveel buitenvrouwen alleen durven ze het niet toe te geven. Welke vrouw heeft haar man nog voor haar alleen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *