Mannen afschrikken

Enkele dingen maken dat mannen snel afknappen. Deze dingen maken dat niet in een relatie wilt zijn met jou. Onthoudt, al denken de mannen zo over jou, maar je bent een leuke, sterke en onafhankelijke vrouw. Het kan zijn dat het tot nu toe nog niet gelukt is om de manier hoe jij jezelf presenteert bij anderen.  Over het algemeen zijn mannen aangetrokken tot onafhankelijke, sterke vrouwen. Tot intelligente vrouwen met een carriere die weten waar zij voor gaan. Hieronder zijn enkele redenen genoemd, waarom mannen wel eens afknappen van een vrouw.

Reputatie

Als een man tijdens het uitgaan met meerdere vrouwen zoent dan is hij een player. Maar als een vrouw met enkele mannen heeft gezoen, wordt zij een “slet” genoemd. Al hoe fout het ook klinkt, maar veel mannen zijn kortzinnig waardoor dit ook een grote rol speelt bij hen.

Werk praatjes

Vaak denken vrouwen dat hun carrière de mannen afschrikt en dat het intimiderend is. Het is juist andersom. Mannen houden ervan als vrouwen op hun eigen benen kunnen staan, maar vinden het niet leuk als ze er teveel over praten. Het is goed als je trots bent op wat je doet en daar gepassioneerd over kunt praten. Echter, als je als vrouw continu over je werk praat, knapt hij af. Er is simpelweg meer dan alleen jij en je carrière. Kortom, prima als je een goede baan en carriere hebt en dat je er enthousiast over bent, maar laat dat niet de enige onderwerp zijn waar je over praat.

Hou het gezellig

Als een vrouw niet veel te zeggen heeft vinden mannen haar in de meeste gevallen saai. Je kan wel wat zenuwachtig zijn, maar als je heel erg stilletjes bent, is het ook erg ongemakkelijk voor de mannen. Je moet heus niet praten als de krantenverkopers, maar probeer tenminste af en toe over iets te praten. Haal gewoon een onderwerp naar voren. Vraag hoe zijn dag was bijvoorbeeld.

Laat hem voelen dat hij je prins is

Ze willen de ridder op het witte paard zijn, die de mooie jonkvrouw uit handen van de draak houdt. Zo hopen dat jij verliefd kan raken op hen. Ze geven er niet eens aandacht aan dat hun karakter al meer dan genoeg is voor jou. Neem jij zelf de zwaard bij de hand en verslag je de draak, dan ontneem je hun kansten om jou te kunnen redden. Mannen denken dan direct dat jij niet wacht op een man, en rijden weg op hun paard, op zoek naar een andere vrouw.

Hoe vraag je zijn aandacht

Eis je het bij hem dat hij je emoties begrijpt en ondersteunt, zet je haal wat druk op hem. Ook als je hem om de minuut een smsje of appje stuurt. Hij voelt zich dan gedwongen te reageren terwijl het voor hemzelf meer dan genoeg is als hij je twee keer in de week zien. Ook zijn jullie al jaren. Dus wees een beetje voorzichtig met hoe vaak je zijn aandacht vraagt.