Mijn man heeft een buitenvrouw in Aalmere

Ik ben Tamara, ik ben 37 jaar en ik ben al 14 jaar met Ramon. Ramon en ik hebben 3 kinderen. Ik heb ons altijd als een perfect gein gezien: Beiden een goede baan, mooi huis en drie auto’s in de garage.

We werken heel hard en hebben beide goede functies. Maar, ondanks dat, maken we ook altijd veel tijd voor elkaar vrij. We gaan regelmatig op vakantie met het gezin en 2 of 3 keer per maand besteden we met zijn tweetjes een lekker avondje.

Dat doen we sinds we met elkaar zijn. Ik was super gelukkig en had echt het leventje dat ik verdien. Daarom was ik heel erg door de war toen, nota bene, Ramon zijn broer mij zei dat hij geen andere vrouwen van zijn broer accepteert. We waren deze dag op bezoek bij zijn moeder. Ramon zijn broer bleef nog in het ouderlijke huis samen met de ouders. Ik vroeg aan Ramon zijn broer wat hij deermee bedoelde. Zijn antwoord was dat hij niet verder zal bemoeien. Maar waarom was hij dan begonnen erover te praten? Het antwoord dat hij mij gaf daar deed mijn hart keihard bonzen. Ik begon het warm te krijgen en kon wel flauwvallen.

Ik wist ineens wat hij bedoelde. Ik liep naar zijn moeder toe en loog tegen haar dat Ramon mij heeft verteld van die andere vrouw. Ze begon Ramon uit te schelden en zei dat ze hem al had gezegd dat die vrouw niet thuis moest komen. Daar had zij eigenlijk al bekend dat het waar was en dat die dame daar thuis komt.

Wel, ik ben daar zo te keer gegaan in het huis dat zijn broer en zus mij hardhandig de deur uit hebben gezet. Ik heb er geen spijt van, alleen had ik het niet moeten doen waar die twee kleintjes van mij bij waren. Vanuit zijn moeder haar huis ben ik naar zijn kantoor gereden. De mensen daar kennen mij als een stille en rustige vrouw. Niet meer dus. Ik dacht bij mezelf dat ik mij zal laten gaan want deze man neem ik nooit meer terug.

Ramon kon niet anders dan alles opbiechten aan mij, en ik heb hem vergeven. Ik kon mijn leven niet opgeven. Ramon vertelde dat hij met een dame iets is begonnen, 5 maanden geleden en dat het helemaal niet past in zijn leven. Deze dame kende echter zijn moeder en zodoende kwam zij wel eens met hem mee naar zijn moeder haar huis. Hij zegt dat hij haar wilt laten, maar ze maakt het hem moeilijk. Natuurlijk weet ik dat het niet waar is. Hij is van mij en ik ken hem. Hij heeft ook schuldgevoel over haar en zegt dat hij al helemaal klaar is met de relatie. Hem kennende echter, zal hij haar niet willen laten met niets.

Hij heeft mij dat ook eerlijk gezegd. Hij is ook een zorgzame man. Hij is nu nog liever dan vroeger, maar ik vertrouw zijn donder niet. Ik ben zo boos. Wat moet ik doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *