Ook vrouwen lopen uit

Ik ben Raoel, een man van 36 jaar. Ik ben een hardwerkende man, heb mijn eigen huis, maar ik hem geen vrouw meer. tenminste, geen vaste vrouw meer. Mijn vrouw Asmara heb ik twee jaar geleden uit huis gezet omdat ze een relatie had met een andere man.

Ik was blind omdat ik van haar hield. Ik hou eingelijk nog steeds van Asmara. Ze moest zogenaamd altijd naar Rotterdam om voor haar moeder te zorgen, terwijl ze met mannen wegging. Ik was dom toch? Ik werkte soms wel 12 uur een dag en ze kon gaan en staan waar ze wilde. Ze bleef soms drie dagen bij haar moeder. Nu pas weet ik wat ze daar deed.

Samen hebben wij drie dochters en ze wonen bij mij. Ze hebben niet veel contact meer met Asmara (wij zijn nog wel getrouwd), omdat ze geen goed leven heeft. Ook vind ik dat ze geen goed voorbeeld is voor mijn drie dochters.

Als ze de kinderen wilt zien dan komt ze hier bij ons. Soms maar twee keer per maand, maar ik laat haar doen wat zij wilt en maak mij echt niet meer druk hoor. De kinderen zijn het ook al gewend geraakt dat hun moeder zo is. Aan de ene kant is het wel zielig voor hen dat zij in zo een situatie zitten, want eigenlijk heeft een kind zowel de moeder als de vader nodig. Vooral een dochter heeft haar moeder hard nodig. Helaas is zij niet de juiste moeder die zij moet zijn. Asmara wilt mij terug en weer bij ons komen wonen maar ik kan het niet meer. Soms komt ze slapen. De hele dag is ze dan aan haar telefoon aan het whatsappen met mannen. Soms zet een man haar hier bij de kinderen af. Ik wil niet dat mijn dochters zo een leven als hun moeder krijgen. Daarom werk ik hard zodat ze een goede opleiding kunnen krijgen en wat van hun leven kunnen maken.

 

Onze eerste dochter is niet van mij, maar ik hou van haar als mijn dochter. Haar echte vader wilt haar meenemen, maar we vechten momenteel bij het gerechtshof zodat ik haar kan houden. Ze heeft gelukkig mijn naam. Ze is 14 jaar en ze helpt mij met haar zusjes en wil zelf ook bij ons blijven.

Vrouwen kunnen echt slecht zijn. Ze willen niet voor hun kinderen zorgen en ze kijken alleen naar geld en andere mannen. Soms wil ik wel een andere relatie beginnen en er zijn genoeg vrouwen die ook een relatie met mij willen. Die vrouwen bieden zich zelf aan, maar ze hebben hun man thuis en toch komen ze bij mij langs. Zo zie ik al hoe hun manieren zijn en dat soort vrouwen wil ik niet.

Wat ik jullie wil zeggen is dat niet alle mannen slecht zijn en ook niet alle vrouwen zijn goed. Er wordt altijd een verkeerd beeld gemaakt van mannen, terwijl juist de vrouwen zich ook goed weten te laten gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *